Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek önemli sorumluluklar alacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, zor ve kötü günler geçireceğine, düzeninin yıkılmayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı endişeleriniz varsa, daha esnek düşünmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine delalet eder.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek hem işinde başarılı olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kuyruğu görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada yılanın kuyruğuna basmak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada çift kuyruklu yılan görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments