Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, masraflarının azalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan gördüyseniz:

  • Olayları gerçekleştirecek olan sizsiniz oturup beklememelisiniz.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyruklu yılan görmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına inanılır.

Rüyada kuyruksuz yılan görmek dertlerinin biteceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments