Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, deşarj olacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya finansal durumunuzda düzensizliler veya çalkantılar olabilir.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine işaret eder.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek hayırlı bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada at kuyruğu kesmek nimetin çoğalacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu kesmek huzurunu yerine getireceğine, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada kedi kuyruğu kesmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına delalet eder.

Rüyada kedinin kuyruğunu kesmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, maneviyata yöneleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments