Rüyada yılanın kuyruğunu görmek

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, rakiplerini yeneceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Belli kararlarınızı, seçimlerinizi veya anlaşmalarınızı etkileyebilecek ani haberler ya da yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, makam sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kopmuş yılan kuyruğu görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments