Rüyada yılan kuyruğu koparmak

Rüyada yılan kuyruğu koparmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, borçların gittikçe artacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine inanılır.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Belli tavsiye veya şikayetleri dile getirirken daha zarif cümleler kurulmasında fayda var.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek başına uğursuzluklar geleceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş yılan görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, insanlar arasında yüceleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu görmek dünya malı elde edeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine inanılır.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments