Rüyada üç kuyruklu yılan görmek

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, daha fazla yakınlaşacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına tabir olunur.

Rüyada üç kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek sıkıntıların aşılacağına, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada çatal kuyruklu yılan görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yılan kuyruğu görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu görmek hayata küseceğine, yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada yılanın kuyruğunu ezmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments