Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak zorlukların ortadan kaldırılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Gelen desteğin kaynağını sorgulamadan nereden gelirse gelsin kabul etmekte fayda var.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak ondan faydalanacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğaz sıkmak rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boğazı sıkmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak galibiyetlerinin de çoğalacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken rüya sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına alamet eder.

Rüyada birini boğazını sıkmak mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments