Rüyada şeytanın boğazını sıkmak

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, her isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak adının yayılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak hayırlı işlere girileceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına alamet eder.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments