Rüyada kedinin boğazını sıkmak

Rüyada kedinin boğazını sıkmak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, maddi kriz yaşanacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine işaret eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler öneri, tavsiye ya da yorumlarınıza ihtiyaç duymuyor veya sizi yanlış anlıyor olabilir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kadının boğazını sıkmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada boğazı sıkmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak birçok kişiye yardım edeceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sorunlarından arınacağına inanılır.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak küslerin barışacağına, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birini boğazını sıkmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada boğazını sıkmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments