Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, keyifli sohbetler edeceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak kısmetinin hep açık olacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına inanılır.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, sıkılacağı bir haber almaya delalet etmektedir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak maneviyata daha çok önem verileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalettir.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments