Rüyada yılan kuyruğunu görmek

Rüyada yılan kuyruğunu görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, şansın kapanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, kazancı arttıracağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kuyruğunu gördüyseniz:

  • Sizden verebileceğinizden fazla şey isteyen bir kişiyle aranızda özel bir problem oluşabilir, esnek olmaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada yılan kuyruğu yemek korkularından kurtulacağına, işlerinin günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada üç kuyruklu yılan görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine delalettir.

Rüyada kuyruklu yılan görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yılan kuyruğu koparmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına yorulur.

Rüyada yılan kuyruğunu kesmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet eder.

Rüyada yılan kuyruğunu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın kuyruğunu kesmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, yeni ilişkiler kurulacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments