Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, her istediğini alabileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına inanılır.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, işinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya delalettir.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu koparmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, makbul olan şeylere rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments