Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak işlerinin kötüleşeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak gördüyseniz:

  • Makul düşünüp düşünmediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına alamet eder.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak bazı sorunların başgöstereceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak çok mutlu olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, büyük kazançlar sağlanılacağına rivayet eder.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş köpek görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyruksuz köpek görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments