Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zamandan da kar edeceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda yaratıcı fikirleriniz oldukça fazla işinize yarayabilir.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak küfürlü söze, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine inanılır.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine delalet eder.

Rüyada iki kuyruklu yılan görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın kuyruğunu koparmak isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments