Rüyada balığı kuyruğundan tutmak

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, hak yoluna döneceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • Herkes serzenişte bulunurken zor olsa da, herkese yeterli gelecek kalıcı sonuçlar bulunması gerekiyor.

Rüyada balığı kuyruğundan tutmak sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak rakiplerin alt edileceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine yorulur.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı kuyruğundan tutmak işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kuyruğunu tutmak rahatsızlık vereceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kuyruğunu tutmak kimseden korkmayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz balık görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada balık kuyruğu görmek güven kaybı yaşanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments