Rüyada yılana taş atmak

Rüyada yılana taş atmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına, işlerin düzeleceğine, büyük hatalar yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılana taş atmak gördüyseniz:

  • Girişimleriniz ses getirebilir veya büyük topluluklar tarafından takdir görebilir.

Rüyada yılana taş atmak işlerinin bir anda bozulacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük atmak bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada suya taş atmak ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına işarettir.

Rüyada kardeşine taş atmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete taş atmak güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kavga ederken taş atmak ağız tadının yerine geleceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalettir.

Rüyada akarsuya taş atmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada polise taş atmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments