Rüyada tek taş yüzük atmak

Rüyada tek taş yüzük atmak yol kat edeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, verilen  sözlerin tutulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük atmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada tek taş yüzük atmak hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bir sıkıntıya girmeye delalet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük kaybetmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada tek taş yüzük vermek ticaretin büyüyeceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek derdin sona ereceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek günaha gireceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Rüyada tek taşlı altın yüzük görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada tek taş yüzüğünün kırıldığını görmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments