Rüyada akarsuya taş atmak

Rüyada akarsuya taş atmak esenlik içinde olacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, sayılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuya taş atmak gördüyseniz:

  • Göndereceğiniz olumlu mesajlar geçmişte birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanıza yardım edebilir.

Rüyada akarsuya taş atmak gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına delalettir.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada akarsu ve yeşillik görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsu içinde yılan görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan akarsu görmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada evin içinde akarsu görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz akarsu görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına delalet eder.

Rüyada akarsudan geçmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, adından konuşulur olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments