Rüyada polise taş atmak

Rüyada polise taş atmak maddi olarak güç kaybedeceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bereketli işlere gireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işinde çok ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada polise taş atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada polise taş atmak uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada polise tokat atmak kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kafa dağıtacağına rivayet eder.

Rüyada timsaha taş atmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kargaya taş atmak içine kapanacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine inanılır.

Rüyada havuza taş atmak nefsini terbiye etmeyi başaracağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada düşmana taş atmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada kafasına taş atmak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına tabir olunur.

Rüyada bir insana taş atmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments