Rüyada kardeşine taş atmak

Rüyada kardeşine taş atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, işlerinin düzene gireceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada kardeşine taş atmak gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada kardeşine taş atmak kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kardeşe taş atmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada kardeşini uçurumdan atmak zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşine tokat atmak hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşe tokat atmak çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada kurta taş atmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya taş atmak eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments