Rüyada tavanda kertenkele görmek

Rüyada tavanda kertenkele görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada tavanda kertenkele gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada tavanda kertenkele görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada mavi kertenkele görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına inanılır.

Rüyada evde kertenkele görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada pembe kertenkele görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek mutluluğunun zedeleneceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok kertenkele görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments