Rüyada yılan ejderha görmek

Rüyada yılan ejderha görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet eder.

Rüyada yılan ejderha gördüyseniz:

  • Kendinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir süreç olabilir.

Rüyada yılan ejderha görmek güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada su ejderhası görmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine inanılır.

Rüyada ölü ejderha görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı ejderha görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada kanatlı ejderha görmek iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına tabir olunur.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işarettir.

Rüyada ejderha yavrusu görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, elindekileri de alıp götüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ejderha görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile allah’ın yardım edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments