Rüyada su ejderhası görmek

Rüyada su ejderhası görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, elindekileri de alıp götüreceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına inanılır.

Rüyada su ejderhası gördüyseniz:

  • Hukukla, finansal durumunuzla veya sağlıkla ilgili başlıklar farklı bir yönde ilerleme gösterebilir.

Rüyada su ejderhası görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, çalışmalarının beğenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ejderha görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan ejderha görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına tabir olunur.

Rüyada ejderhaya binmek karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yedi başlı ejderha görmek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi olarak zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine işaret eder.

Rüyada ejderha öldürmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük ejderha görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments