Rüyada ateş püskürten ejderha görmek

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek içini açmaya karar vereceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada ateş püskürten ejderha gördüyseniz:

  • Belli yeteneklerinizi karlı işlere dönüştürmenin peşinde olmalısınız.

Rüyada ateş püskürten ejderha görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su püskürtmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada püsküt görmek melanetli olayların arka arkaya geleceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına delalet eder.

Rüyada eski püskü ev görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada püsküren yanardağ görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine işarettir.

Rüyada ejderha ateşi görmek işinin gücünün rast gideceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada ejderhaya binmek yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, destek göreceğine delalet eder.

Rüyada ejderha öldürmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments