Rüyada ölü ejderha görmek

Rüyada ölü ejderha görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölü ejderha gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada ölü ejderha görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına inanılır.

Rüyada yılan ejderha görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ejderha görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına delalettir.

Rüyada uçan ejderha görmek iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada kanatlı ejderha görmek güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, herkesin rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ejderhaya binmek bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada büyük ejderha görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ejderha görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments