Rüyada küçük ejderha görmek

Rüyada küçük ejderha görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük ejderha gördüyseniz:

  • Yakın çevreden biriyle yapacağınız görüşmeden eniyi sonucu elde edebilirsiniz.

Rüyada küçük ejderha görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah ejderha görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Rüyada ejderha görmek sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine yorulur.

Rüyada suda ejderha görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına inanılır.

Rüyada ejderha yumurtası görmek çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ejderhası görmek üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ejderha ateşi görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada yavru ejderha görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments