Rüyada ejderha yavrusu görmek

Rüyada ejderha yavrusu görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına alamet eder.

Rüyada ejderha yavrusu gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olabilirseniz daha az hasar yapmış olursunuz.

Rüyada ejderha yavrusu görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işlerinde bereket olacağına yorulur.

Rüyada yavru ejderha görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ejderha görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, işine dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada ejderha öldürmek imkânlarını kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada suda ejderha görmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ejderha ateşi görmek içebileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ejderha yumurtası görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada deniz ejderhası görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments