Rüyada kanatlı ejderha görmek

Rüyada kanatlı ejderha görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, tatsız günlerin geride bırakılacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kanatlı ejderha gördüyseniz:

  • Bir an önce gerekli ekibi kurmanızda fayda var.

Rüyada kanatlı ejderha görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük ejderha görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ejderha ateşi görmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, allah’a dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ejderha görmek aralarında bir konuşma geçeceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan ejderha görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına rivayet eder.

Rüyada ejderha yumurtası görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalet eder.

Rüyada ejderha öldürmek çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada ölü ejderha görmek annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments