Rüyada yılan dövmesi yaptırmak

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yılan dövmesi görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan dövmesi yaptırmak daha fazla para kazanacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına tabir olunur.

Rüyada birini dövmeye gelmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağında dövme görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada dövme yapan birini görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada akrep dövmesi yaptırmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, üzüntülü haberler alacağına delalet eder.

Rüyada dövme çorbası görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments