Rüyada dövme çorbası görmek

Rüyada dövme çorbası görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, çocuk sahibi olunacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına işarettir.

Rüyada dövme çorbası gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Rüyada dövme çorbası görmek sıkıntının günden güne artacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah renkte dövme görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzde dövme görmek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalet eder.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada birini dövmeye gelmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk dövme görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dövme pişirmek kişinin kötü günler geçireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arapça dövme görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments