Rüyada dövme yapan birini görmek

Rüyada dövme yapan birini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dövme yapan birini gördüyseniz:

  • Beraber hoş anlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada balık dövmesi görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına yorulur.

Rüyada aslan dövmesi görmek yetki ve söz sahibi olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının dövme yaptırdığını görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada birini dövmeye çalışmak allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dövme yaptırmaya gitmek hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet eder.

Rüyada dövme yaptığını görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada kedi dövmesi yaptırmak kırgınların barışacağına, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada dövmeli kol görmek deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments