Rüyada bacağında dövme görmek

Rüyada bacağında dövme görmek yeni yatırımlar yapacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada bacağında dövme gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada bacakta dövme görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bacağında dövme görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağına dövme yaptırmak neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada dövme yapan birini görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dövme buğday görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövme yaptıran birini görmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına yorulur.

Rüyada vücudunu dövmeli görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Rüyada gül dövmesi görmek temize çıkacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments