Rüyada birini dövmeye gelmek

Rüyada birini dövmeye gelmek kazancının bereketleneceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kolaylıklarla karşılaşacağına, yeni bir başlangıç yapmaya, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına inanılır.

Rüyada birini dövmeye gelmek gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizle insiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır.

Rüyada birini dövmeye gelmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dövme yaptığını görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kötü gidişe dur denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dövmeye çalışmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, daha iyi anlaşır olacağına işarettir.

Rüyada babanın dövmesini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya alamet eder.

Rüyada dövme pişirmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eline dövme yaptırmak eşi ile arasının açılacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Rüyada başkasında dövme görmek dinden çıkacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına rivayet eder.

Rüyada şeytan dövmesi yaptırmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments