Rüyada yeşil dövme yaptırmak

Rüyada yeşil dövme yaptırmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, huzur ve mutluluk bulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, ün sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.Ani patlamalar yolunda giden ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada yeşil dövme yaptırmak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk dövme görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil dövme görmek kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sevilen birinin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dövme buğday görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dövme yaptırdığını görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalet eder.

Rüyada dövme çorbası görmek büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments