Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Arzularınıza kavuşabilmeniz için bir süre daha beklemelisiniz.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik görmek kazancının bereketleneceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik takmak parasının ve canın güvende olacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeşil bileklik görmek çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments