Rüyada altın bileklik taktığını görmek

Rüyada altın bileklik taktığını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sayılacağına ve sevileceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada altın bileklik taktığını gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bileklik taktığını görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada altın bileklik satın almak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda altın bileklik görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Rüyada altın bileklik kaybetmek sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yoluna pek çok engelin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileklik hediye etmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada altın kolye bileklik görmek bazı konularda önayak olunacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işarettir.

Rüyada altın bilekliğin koptuğunu görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments