Rüyada yeşil bileklik takmak

Rüyada yeşil bileklik takmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, ailesini kaybedeceğine, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, gerekirse özür dileneceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil bileklik takmak gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Rüyada yeşil bileklik takmak iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz bileklik takmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada bileklik takmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada boncuk bileklik takmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada altın bileklik takmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada inci bileklik takmak cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments