Rüyada yeşil bileklik görmek

Rüyada yeşil bileklik görmek yalan söylemeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bileklik gördüyseniz:

  • Bazı kişileri beklenmedik jestlerinizle şaşırtabilirsiniz.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına inanılır.

Rüyada yeşil bileklik görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada hediye bileklik almak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bileklik almak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek işlerinin daha da iyi olacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine işarettir.

Rüyada altın bileklik çalmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments