Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Beklenmedik tessadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı bileklik takmak iş değişikliğine gidileceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek konforundan da ödün vereceğine, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı bileklik görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işarettir.

Rüyada mavi bileklik görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalettir.

Rüyada bileklik satın almak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments