Rüyada yeşil kertenkele görmek

Rüyada yeşil kertenkele görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kendisiyle de gururlanacağına, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele gördüyseniz:

  • Kötümser olmamaya çalışmalısınız.

Rüyada büyük yeşil kertenkele görmek kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, verdiği sözleri tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kertenkele görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk kertenkele görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kertenkele görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli kertenkele görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yeşil kertenkele görmek sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkte kertenkele görmek parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil kertenkele öldürmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments