Rüyada yeşil ördek yakalamak

Rüyada yeşil ördek yakalamak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Mesela uzun süreli bir misafiriniz gelebilir.

Rüyada yeşil ördek yakalamak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işarettir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak mutlu ve güzel günlerin geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine rivayet eder.

Rüyada canlı ördek yakalamak ona kavuşacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek yakalamak elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına inanılır.

Rüyada yabani ördek yakalamak bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına alamet eder.

Rüyada ördek yakalamak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada yavru ördek yakalamak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada suda ördek yakalamak darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments