Rüyada yeşil kurbağa yakalamak

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak gördüyseniz:

  • İşleri tamamlayabilmeye ya da halletmeye çalışmalısınız.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurbağa yakalamak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kurbağa görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına rivayet eder.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek insanlara yardım edeceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments