Rüyada beyaz papağan yakalamak

Rüyada beyaz papağan yakalamak kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, her zaman neşeli olacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz papağan yakalamak gördüyseniz:

  • Sizi değişime zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada beyaz papağan yakalamak eşi ile problemler yaşayacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Rüyada papağan yakalamak kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil papağan yakalamak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada papağan yakaladığını görmek gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada beyaz papağan görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz ördek yakalamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yılan yakalamak tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, yürek yakan biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kaz yakalamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments