Rüyada yeşil papağan görmek

Rüyada yeşil papağan görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor bir durumu geride bıraktığınızı düşünürken tekrar ortaya çıkabilir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına işarettir.

Rüyada yeşil papağan görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı yorulmaktadır.

Rüyada papağandan korkmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet eder.

Rüyada papağanla konuşmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kafeste papağan görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evde papağan görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, nefsine uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada papağanın konuştuğunu görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments