Rüyada yeşil renkli papağan görmek

Rüyada yeşil renkli papağan görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, itibar kaybedeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, kafasını rahatlatacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renkli papağan gördüyseniz:

  • Çalışmalarınızdan daha fazla verim almak ya da daha çok kazanmak için yeni planlar yapmanız ya da mevcut planlarınızdaki eksikleri gidermeniz gerekebilir.

Rüyada yeşil renkli papağan görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli papağan görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına delalettir.

Rüyada yeşil papağan yakalamak allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil papağan görmek bereketin ve verimin olacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada papağan konuşmak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada papağan ve muhabbet kuşu görmek işlerin kara geçeceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada papağan yemek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve papağan görmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments