Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, sıkıntı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek kendisine olan güvenin artacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı mercimek çorbası yapmak hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine inanılır.

Rüyada mercimek çorba yapmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada mercimek çorbası yapmak yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yapmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments