Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni bilgiler veya gelişmeler sizi biraz sinirlendirebilir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada mercimek çorba içmek sebep olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası içmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek tatsızlıklar çıkacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine işaret eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil çorba içmek bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada mercimek çorba görmek sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments