Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, karşılıksız bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine inanılır.

Rüyada yeşil mercimek yemeği görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği pişirmek manevi olarak hasar alınacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek yemeği yemek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mercimek yemek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments