Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, onu borçtan kurtaracağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek gördüyseniz:

  • İlham verici, aklınızı çalıştıran ya da lüks gibi görünen her uyarana açık olmalısınız.

Rüyada yeşil mercimek çorbası pişirmek hasta olanın da iyileşeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada mercimek çorbası pişirmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada mercimek çorba pişirmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mercimek çorbası pişirdiğini görmek beklediği haberin gelmeyeceğine, sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yapmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mercimek çorbası yemek hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada yeşil mercimek pişirmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, ailesini utandırmayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments