Rüyada süslü kemer takmak

Rüyada süslü kemer takmak üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada süslü kemer takmak gördüyseniz:

  • Şüphelerinizi kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada süslü kemer takmak insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süslü kemer görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine rivayet eder.

Rüyada süslü şapka takmak yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kalın kemer takmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına yorulur.

Rüyada kemer takmak aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulur.

Rüyada deri kemer takmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada sarı kemer takmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments